Nieuwsbericht

Boekpresentatie 'Nog niet uitgekeken'

Profielfoto van Kennisplatform CROW
29 februari 2024 | 1 minuut lezen

Kennis over zien presenteerde onlangs in Vught het boek ‘Nog niet uitgekeken; inspiratie voor mensen die met minder zicht ouder worden’. Het boek wisselt kennis van professionals af met ervaringsverhalen van mensen die slechtziend of blind zijn geworden en hun naasten. Zowel de emotionele als praktische kant van verlies van zicht komen aan bod in het boek.

Eerste exemplaar overhandigd

Annelies Versteegden (Koninklijke Visio, Kennis Over Zien) ontvangt het eerste exemplaar van het boek. Gerjanne Zielman overhandigt het eerste exemplaar aan Annelies Versteegden.

Tijdens de boekpresentatie werd het eerste exemplaar overhandigd aan bestuursvoorzitter Annelies Versteegden (Koninklijke Visio en Kennis Over Zien). Ook het projectteam van schrijvers, professionals en ervaringsdeskundigen dat werkte aan de totstandkoming van dit boek werd tijdens de feestelijke bijeenkomst in het zonnetje gezet. De presentatie werd muzikaal omlijst door ervaringsdeskundige Leo van Rijt en professional Peter Verstraten, beiden onderdeel van het projectteam.

'Nog niet uitgekeken' bestellen, downloaden of beluisteren

Het boek is verkrijgbaar in gedrukte versie en als gratis download. Het boek is daarnaast te beluisteren via de afspeellijst van Kennis over zien. Klik op deze link om het boek te bestellen, downloaden of beluisteren.

De oorspronkelijke versie van dit artikel is te lezen op kennisnoverzien.nl