Activiteit

Conferentie Bereikbaarheid voor iedereen

06 maart
2023
6 maart 2023
13:30 tot 18:00
Congres
Profielfoto van Kennisplatform CROW
6 januari 2023 | 1 minuut lezen

Bereikbaarheid van werk, onderwijs en zorg zijn essentieel om volwaardig deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Ook is het van belang om familie en vrienden te kunnen bezoeken.

Nederland heeft een mobiliteitssysteem waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken: lopend, fietsend, met de auto of door middel van het openbaar vervoer. Maar wat als mensen toch belemmeringen ervaren in het bereiken van werk, zorg of school? Bijvoorbeeld als er een gebrek is aan voorzieningen of mobiliteitsmogelijkheden in hun omgeving? Of als mensen niet over de nodige vaardigheden beschikken of in moeilijke financiële omstandigheden verkeren?

De conferentie Bereikbaarheid voor iedereen is een gezamenlijk initiatief van Vivianne Heijnen (Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat) en Jan Peter Balkenende (Voorzitter New Mobility Foundation). Met deze conferentie willen zij het onderwerp vervoersarmoede adresseren en agenderen. En met overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijven en kennisinstellingen gezamenlijk gaan werken aan bereikbaarheid voor iedereen.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over het programma met mogelijkheid voor aanmelding klik hier. Heeft u vragen? Neem dan contact op met projectmanager Elke Ballemans van SPITZ congres & event via elke@spitz.nu.